Skäggolja Är Ett Av Vår Tids Största Mysterier

De Aerowiki

Förra veckan skrev vi om en bok som handlade om skägg och nu kommer nästa grej på samma tema - skäggkalendern. skäggbalsam - visit this web-site, är alltså något som varje man med skägg bör ha i sitt badrumsskåp. Skäggoljor går att köpa både i butiker och on-line. Loelle skäggolja är kallpressad och innehåller ekologisk arganolja tillsammans med jojobaolja. Då kommer du att älska den här skäggoljan från svenska Brazil's. Och det finns inget trovärdigt ­ekonomiskt svar på frågan hur skäggolja plötsligt blir en basvara.

När du har tvättat ansiktet tar du några droppar som du masserar in i skägget. Rakolja från Waterclouds The Dude Shave Shave Oil rekommenderas för dig som har kraftig skäggväxt eller känslig hud. Rengöringen med skäggschampo kommer att skydda huden på undersidan med en PH-formel som motverkar kliande. Skägget ska vara torrt, vatten motverkar oljan att bli absorberad av hud och skägg.

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil är en lättare och lite tunnare skäggolja som absorberas snabbt utan att lämna en fet känsla i varken skägg eller hy. Skäggoljan skyddar och återfuktar ditt skägg samt din hud, vilket hjälper mot kliande skägg som många har drawback med. Om du inte kan vänta på att börja din nya livsstil med skäggolja, då har du tur. Vi doftsatte vår skäggolja med lika delar Enbär , Frankincense och Bergamott , där bergamotten ger en fin liten citruston på slutet.

Det är dessa oljor som ger skäggoljan sina egenskaper, den andra, bärande oljan är främst vårdande och återfuktande men mer om det senare. Använd pipetten för att droppa lite skäggolja och massera in från rot until topp. De oljorna är mycket bra för huden och skägget. Trots att vi hade svårt att hitta doften av sweet tobacco" och istället blev rörande överens att denna skäggolja faktiskt har den där lite rökiga kokosdoften som den klassiska sololjan Hawaiian Tropic, tycker vi att den passar ovanligt bra i våra skägg.

Hoppar man upp ett litet steg i prisklass hittar man den här skäggoljan, som även den är omåttligt populär. För den som är nyfiken på dofterna kan vi avslöja att Antarctica har en härlig doft av citrus, eucalyptus och mint, Forest ger en hint av cederträ och gran och slutligen Jungle som fyller ditt skägg med en doft av söt sandelträ. Den här doften är dock väldigt flyktig och försvinner fort - liksom många andra tillverkares dofter i deras respektive oljor.